Om

Hej på er, jag heter Isolde
Isolde är egentligen inte mitt namn, men det är mitt mellannamn och till och med min mamma håller med mig att det är ett fint förnamn också. I cyber-världen tar en tillfället i akt att skapa sig själv, även om de flesta läsare är de jag stört på facebook-flödet.
Jag är en tjej på 18 år som pluggar Arkitektur på Chalmers. Jag är uppväxt i USA, på båda kuster och har bott på Sveriges båda kuster
Jag är socialist, feminist och vegan med mycket åsikter och mycket åsikter om när åsikter ska tillämpas och när kamp ska bedrivas. Jag spenderar min tid med att läsa bloggar, inredningstidningar och nyheter. Ibland kommenterar jag småfel och rättar till petitesser (typ skillnaden mellan procent och procentenhet) på högergrupper på Facebook, och ibland skriver jag långa motargument till deras pissiga förslag.
Jag gillar att dansa nykter och jag gillar att dansa full. Jag gillar att pussas, pussa under månljus, pussa på dansgolv och pussa affischer på hunkar som jag har tejpat i garderoben.
Jag gillar att rita, läsa och skriva små texter som aldrig leder någon vart.
Jag är mest inspirerad när jag är bakis, vilket är synd för det är också då jag är minst stadig med handen.
Jag försöker ha en stil, men jag orkar inte alltid ha svart på mig, och jag är dålig på att ha konsekvent mängd eyeliner. Jag längtar efter en septum och en tatuering som ska stå för de städer som jag kommer ifrån.
Jag lyssnar på lugn musik, snabb musik, disko, rap, reggae, 90-tal, 80-tal, 70-tal, 60-tal, 50-tal, 40-tal. Jag läser Haruki Murakami, Charles Bukowski, Truman Capote, William Faulkner, Margaret Atwood och J.K. Rowling (bland annat).
Jag hoppas att jag är en go tjej, men mest är jag bara förvirrad. Och kanske är det meningen, kanske är det min plats när jag är egentligen ganska väldigt ung och ska klara mig på egna ben i en ny stad.
Jag hoppas att ni väljer att läsa och väljer att tycka något fint om mig. Jag hoppas att ni kommenterar om era dagar, eller om era finaste berättelser eller kanske bara ber mig att läsa era bloggar. Det gör jag så gärna. Och jag hoppas att ni har en fin dag!
Bild 2014-10-04 kl. 12.45 #4

Bild 2014-10-04 kl. 12.44

Bild 2014-09-21 kl. 17.18

Bild 2014-09-21 kl. 17.16

20140807-020722-em-50842198.jpg
 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s